Commercieël Medewerker Buitendienst Den Haag en omgeving

 

OVER VISCO SOLUTIONS:

Visco Solutions biedt simpele en effectieve oplossingen voor rendabele opwaardeerkaarten verkoop B2B. Als e-voucher specialist faciliteren wij de verkoop van E-Vouchers, Prepaid-pakketten en Simkaarten. Wij hebben een klantenbestand verspreid over heel Nederland waaronder veel midden tot kleine ondernemers in het etnische segment. Echter zal voor deze functie jou focus liggen op Regio Den Haag en omgeving en omgeving met als doelgroep zowel de etnische ondernemers als de Nederlandse Autochtone markt.

 

DE FUNCTIE: COMMERCIEEL MEDEWERKER BUITENDIENST DEN HAAG EN OMGEVING 

In deze functie geniet je van veel zelfstandigheid. Je bent de hele dag onderweg in contact met en op zoek naar klanten. Je ben daarom ook het eerste aanspreek punt van je klanten. Zowel bij technische storingen als bij commerciëlevraagstukken zullen zij jou als eerste benaderen. Jij schakelt te door naar de desbetreffende support afdeling en de eindverantwoordelijkheid voor de totaal oplossing van hun problemen ligt bij jou. Als commercieel medewerker buitendienst regio Den Haag en omgeving ben jij dus volledig verantwoordelijk voor de commerciële doelstellingen van Den Haag en omgeving en omgeving. De kerntaken bestaan uit het werven van nieuwe klanten, bouwen van een stabiele klanten relatie (retentie) en het verdiepen/verbreden van de huidige klanten diensten die momenteel afgenomen worden. Puntsgewijs zien jou taken er als volgt uit:

 

 • Het initiëren en uitvoeren van sales trajecten in lijn met de plannen en strategie van Visco Solutions om zo de gestelde commerciële doelstellingen te realiseren.
 • Vergaren van leads, onderhouden en versterken van banden met nieuwe klanten, om samenwerkingsverbanden te creëren en de besluitvorming te beïnvloeden.
 • Op maat gemaakte offertes opstellen, onderhandeling met klanten voeren, en uiteindelijk het dienstverleningsconcept verkopen.
 • Na ondertekening van de contracten deze overdragen, plannen en monitoren zodat de opdracht optimaal kan worden uitgevoerd.
 • Adviseren van klanten met betrekking tot nieuwe dienstverlening of vervanging van bestaande dienstverleningsconcepten en –formules.
 • Maken van rapportages voor de eigen klanten, om inzicht te krijgen in de ontwikkelingen en resultaten van het eigen commerciële verantwoordelijkheidsgebieden.

 

FUNCTIE EISEN:

 • MBO(+) werk- en denkniveau met duidelijk commerciëleachtergrond
 • Significante werkervaring in een commerciëlefunctie in de buitendienst
 • Ruim netwerk in Regio Den Haag en omgeving en omgeving is een grote plus, maar geen pre
 • Proactief, zelfstandig, communicatief vaardig en flexibel
 • Goede beheersing van de Nederlandse & Engelse taal in woord en schrift
 • Microsoft office
 • Woonzaam in Den Haag en omgeving
 • Rijbewijs B
 • In bezit van een auto is een grote plus

WIJ BIEDEN

Wij bieden een salaris vergoeding van € 1.700,= bruto exclusief bonus regeling. Wij hebben een scherpe bonus regeling die om je maximale motivatie te stimuleren. In de 40 uur/week van maandag tot en met vrijdag uren met variërende uren bieden wij jou de mogelijkheden om je talenten verder te ontwikkelen door je veel ruimte en zelfstandigheid te bieden om hier zelf zorg voor de dragen. In de eerste instantie krijg je bij wederzijds goedkeuren een contract aangeboden voor 6 maanden met en proefperiode van 1 maand. Tevens bieden wij je zakelijke tablet aan en reiskosten vergoeding. Wij nemen voor deze functie i.v.m. reiskosten alleen mensen aan die in of in de nabije omgeving van Den Haag en omgeving woonzaam zijn.

 

SOLLIITATIE TIP

 1. Zorg dat je aan alle eisen voldoet
 2. Gelieve de CV & Sollicitatiebrief kort en “to the point” te houden
 3. Social Media verwijzingen zoals Linked-IN worden op prijs gesteld.

 

 

Ben je per direct beschikbaar en wil je graag op korte termijn aan de slag? Of heb je nog vragen? Reageer dan door je recente CV samen met een korte functiegerichte motivatie versturen naar:

 

 

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Uw CV

Uw Sollicitatiebrief